Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att vara i riskzonen för extra kilon

Snickersrutor!

Tack sötaste lilla Miras Maräng!!!
Ett café här i stan gör Snickersrutor men det känns lite försmädligt att gå in och fråga efter receptet! Så helt plötsligt när jag satt och läste hos Marängen (som jag ofta gör, vi skaffade bla hund samtidigt) så hade hon lagt upp receptet! Vilken lycka!
Så igår, av någon anledning innan jag skulle iväg och sjunga Christmas Carols, så kastade jag mig ut i köket och drog fram allt som behövdes så nu är köksgolvet småknastrigt av cornflakes som flög över kanten i min desperation att bli klar i tid. Och måttlighet vet jag ju inte vad det är, så extra mycket choklad ska det ju vara så klart! Fick faktiskt hälla upp det i två formar (den ena står fortfarande utan toppchoklad på sig i kylen!) och nu är den ena uppskuren och lagt i en pimpad peppisburk, inför julafton! Eller om jag äter upp denna själv och blir superfet och tar den andra formen till julafton, vi får väl se. Risken finns ju!
Om ni klickar på länken ovan så får ni inte endast receptet på det farligt goda godiset utan även komma in i en supervacker blogg med en underbar bloggerska! 

Att vara singel

Att ta det nya livet and run with it!