Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att vara så där väldigt tacksam

ESC2015-2

Vilken rysare det var igår! Ett barn av tre orkade hålla sig vaket (mitt, så klart) och två vuxna av tre, lyckades sitta i givakt i soffan under den extremt spännande omröstningen. Och sen, ren och skär lycka!

Gott rosé, god plockmat, underbart sällskap och en massa snack och planerande inför Kreta-resan och det stundande bröllopet. Så tillbringade vi vår lördagseftermiddag. Sonen och polaren Ludde med sin gemensamma Minecraft-värld, prinsessan Klara som gärna hänger med mamma och Tant Mia och sen den snälle blivande maken som kom hem med flera kassar av delikatesser - jojo, bortskämd blev jag minsann igår. Timmarna far iväg och när jag och Minimannen väl kom hem kl. 2 på natten, kom jag på att jag och den blivande bruden helt missat att prata om det vi skulle prata om, bröllopsfrisyren! Ja, så kan det bli, när man träffat någon som känns mer som en syster än en väninna och när samtalsämnena byter lika snabbt som minuterna tickar. Den ena saken efter den andra, allt flyter in i vart annat och ändå vet båda precis vad vi pratar om och var vi är på väg.

Det slår mig ibland att vi inte ens känt varandra speciellt länge, men delar hela livet med varandra. Vi träffades i skolan för två år sedan, båda med varsin bakgrund och egna erfarenheter och ändå bara så lika. Hon är en förlängning av mitt hjärta, hon har alltid funnits där, även om vi nyss träffades.

Det är fantastiskt att man kan träffa sånna vänner, trots att man är vuxen och lite rufsig i självförtroendet. Och snart ska vi dela det största man kan dela i livet, förutom när barnen föds. Snart står de där två fina människorna på stranden och blir man och fru. Jag känner sån tacksamhet över att jag får vara där och även vara en del av ceremonin eftersom jag ska sjunga för dem. Det blir grejer det.

Bff's for life, Building Bridges - for life!

En twofie och trötta ben

Nedräkning på riktigt