Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att vilja dra ut på tiden

Vinterjackan fick åka fram igen när blåsten drog genom stan och gjorde våren lite kallare än vad den var från början. Fast jag kan klara av vinterjackan en liten stund till, bara jag kan ha mina Converse på mig. 
Det blir lite svårt att ta igen alla timmar som jag sitter inne vid datorn hela dagarna, så jag försöker gå så långsamt jag bara kan. Bara få njuta lite av både himlen och fågelsången, ljuden från uteserveringarna och en och annat motorcykel som dammats av. 
Varför har inte dygnet lite fler timmar? Bara ett par stycken till så jag hinner med allt som behöver göras efter att ha jobbat i åtta timmar. Som att gå långsamt genom stan, kanske ta en kaffe i solen, krypa runt på alla fyra ihop med Minimannen och leta efter vårblommor i en rabatt, dra på mig solglasögonen och ta en promenad längs med Strandpromenaden. Ja, bara några timmar till, snälla.
Även om vi inte kröp runt på alla fyra i en rabatt, så gick jag och Minimannen lika långsamt hem från skolan och pratade om dagen, vilade på en bänk en stund och pratade lite mer. Han har mycket att berätta, den fina sonen. Och det är underbart att lyssna på honom när han berättar om sin dag. 
Jo, jag behöver ett par timmar till på dygnet. 

Att vara närvarande igen

En Malmömorgon i mars