Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att visa lite nyår

Nyår1 Nyår2

För tredje året i rad så var vi ute i Skogen till nyår. Och det är så härligt att ha alla dessa underbara människor omkring sig när vi går in på ett nytt år. Det känns liksom så där positivt att börja året med skratt och varma kramar.

Vi har alltid samma meny med undantag för potatisen och efterrätten, som alltid byts ut. Vi har gått från tredelad chokladmouse till utspilld pannacotta som fick göras om i en hast. I år var det hasselbackspotatis till den grillade oxfilén. Fast förrätten i år blev tvådelad - gratinerad hummer och sushi! Eftersom vi bara var tre stycken som ätit sushi innan och de andra ville prova, så tyckte värdinnan att det var en kul idé att göra på nyår. Och döm om min förvåning när till och med min son provade och tyckte om det! Minikillarna brukar inte vara så intresserade av just hummern så i år fick de hemmagjord pizza med julskinka och salami. Nyår3

Vi tillhör faktiskt det där gänget som fortfarande skjuter raketer. Jo, jag vet att det inte är bra och att djur blir rädda men vi kan liksom inte vara utan det. Däremot hoppas vi att de ljudlösa raketerna gör ett större inträde nästa år (jopp, det finns djurvänliga raketer). Vi har inte många raketer men lite sprakande hör ändå till.

Min mor hade skickat med en konfettikanon till killarna. Som tur var, bestämde värdinnan att den skulle avfyras utomhus och det var nog en himla tur. Inte för att den lät mycket men den var full med små bitar av glittrig konfetti. Och även om det hade varit väldigt snyggt i pälsen på den bamsehund som tillhör nyårsgänget, så var den faktiskt snyggare över hela gräsmattan. Och i hallen eftersom den fastnade på våra skor...

Nyår4-4

Och vad är väl en Nyårsafton utan "Dinner for one"?? Ett måste, helt enkelt! Och vi sitter alla bänkade och alla vet vad som händer men alla skrattar lika mycket hela tiden ändå.

Ja, så här firar vi vårt nyår! And loving it!

Att ha "snöat in"

Att visa upp lite detaljer