Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Att visa upp lite detaljer

Hemma1-1 Hemma2-2

Nu är vi här, på andra sidan nyår och jag har varit inne och gästspelat lite på jobbet. Två dagars arbetsvecka - det skulle vara något det! Så nu har jag lite semester igen. Ganska skönt att ha strödagar, det blir liksom lite längre ledighet.

Idag kom min julklapp hem. Klockskåpet som min pappa gjort till det gamla-gamla fickuret. Och självklart kom det upp på väggen direkt, jag har varit så nyfiken på hur det skulle se ut i verkligheten, fick ju ett fotopussel i julklapp egentligen eftersom den inte var riktigt klar. Men nu är det hemma! Älskar't!

Hemma3-3 Hemma4-4

Istället för amaryllis så har jag julorkidé! Medan vi var borta och firade nyår så bara exploderade min examens-orkidé. Och jag älskar den här spräckliga saken! Den är ju bara så härlig. Och färgerna - passar perfekt till mitt lilla diskunderlägg och lyser upp ett vitt köksfönster.

Och ser ni - snö! Jojokvinnsan, det är apkallt i Lund! Sonen är så klart jättenöjd men jag väser mellan tänderna "Jag är inte byggd för kyla - jag hatar kalla Norden!" varje gång jag går ut. Nä, jag är inte speciellt imponerad av det kalla vädret. Snön är vacker men mot kylan skulle jag vilja vira in mig i mitt duntäcke och stanna kvar i soffan tills det blir vår igen.

Fast tills dess så tar jag mitt täcke och stannar hemma tills semester är slut. Japp, så får det bli.

Att visa lite nyår

Årskrönika eller "Vad hände egentligen 2015?"