Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Barnbakis och smickrad upp över öronen

2014-11-14 14.32.21

Den där totala barnbaksmällan har kommit över mig igen. Den är så förlamande och så otäckt smärtsam. Mitt lille knytt, vad jag saknar dig!

Nu har vi haft två och en halv vecka tillsammans, ni kan inte ana hur tyst det blir i lägenheten när han inte är där. Det är en styrka i att ha så mycket att prata om, ha så trevligt tillsammans, trots att vi är mamma och son, olika åldrar och har olik mängd uthållighet. Men den där känslan av att ha ett härligt sällskap, att vara komplett, den slår allting i hela världen. Jag vet ju att han kommer hem nästa fredag, men det hjälper inte. Jag ligger med hans täcke nära, nära, då känns det nästan som om han är där igen. Och så har jag min lapp, som han skrev i smyg när han var med på jobbet sist. När han stod och höll mig i handen och strök med tummen och hysschade lugnande när jag hade så ont i lasersalen. Bredvid denna lappen, hänger två till, bara fulla med hjärtan.

Det är äkta kärlek, det!

Men för att skingra tankarna lite så fick jag en kommentar här i bloggen som fick mig att sätta teet i halsen. Jag vet inte vad som hänt med kommentarsfunktionen, för kommentarerna publiceras inte, men fortsätt skriv ändå, jag ser dem och jag har förhoppning om att det lilla problemet snart kommer vara åtgärdat. Men tillbaka till varför jag höll på att kvävas av te då.

Jo, jag har ju mitt lilla inlägg om Peppingkvällen med stort P. Och idag fanns där en underbar hälsning från Christina, ni vet - min Yoga Girl, om att hon vill köpa bilder från mig! Men förstår ni - det är ju så stort! Jag har aldrig sålt några bilder innan, jag tar liksom bara foton för att det är så himskans kul. Men hon vill ha bilder till sin hemsida och skriva ut mitt namn som fotograf.

Så jag tar min barnbaksmälla och blandar upp den med kilovis av stolthet. Och sen vet jag ju vad jag ska göra i helgen - redigera fler bilder!

Lost track of time and space

Att...bah...ååååå... *lycka*