Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Börjar vi ana ett mönster?

20160426_090205

God morgon denna tisdag, som uppenbarligen går i rosa?? 20160426_090146 20160425_072357

Jag skrev ju att jag hade köpt pastellsockar och bubbelgumsrosa nagellack. Fast detta är olikt mig. Jag brukar inte gå åt det pastelliga hållet. Igår toppade jag ljusrosa sockar med ljusblå kofta också. Men ni hör ju!! Nästan som en vandrande reklampelare för pastell!

Ok, nagellacket då. Inte helt såld på färgen men den duger på jobb. Blev väldigt förvånad över hur dåligt den täcker (den ska säkert vara så men jag stör mig på det), fick måla tre lager utan att det egentligen täcker så bra som jag vill. Däremot måste jag slå ett slag för hållbarheten! Jag får lite konstiga infall ibland, som att till exempel rensa ogräs efter jag har målat naglarna och då gäller det att färgen hänger med liksom. Och döm om min förvåning! Den gör det! Jag är imponerad! Det hände ingenting med nagellacket trots att jag inte använde handskar ute på altanen.

Så jag tror nog att fler nagellack ska få flytta in i badrumsskåpet, för bra hållbarhet slår dålig täckning. Jag får helt enkelt lära mig att måla flera gånger bara.

Just nu finns detta lacket på rea hos H&M, så in och botanisera!

Namaste!

Fjärilar, varma filtar och snöblask

Inte många knop