Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den blomstertid nu kommer - sommarlov!

2016-06-10-17-43-56Idag var det dags.

Idag slutar min Miniman lågstadiet. Jag vet inte hur han blev så stor. Jag vet inte hur det kommer sig att jag är mamma till en sån stor kille, redan... Jag har varit mamma i 10 år, en fjärdedel av mitt liv. Min vackra pojke. 2016-06-10-17-43-30Och den vackra klassen. De omtänksamma små, de underbara vännerna, de go'a kamraterna. De tjejiga tjejerna och de grabbiga grabbarna - pratiga, roliga, smarta, finurliga, finaste ungar jag känner. Uppklädda pojkar med näsorna i notpappren men alla sjunger, högt och med hjärtats lust. 2016-06-10-17-41-112016-06-10-17-40-46Världens bästaste fröken. Emma. Denna eldsjäl som har styrt denna smått virvelvindsaktiga klass i tre år. Vi har haft äran att ha henne i vår vardag i två år, hon såg Jonte som den klipska lilla kille han är och under hennes vingar har han vuxit, vågat, lekt, funnit sin plats och utvecklats.

Det är inte lätt att komma in i en klass som redan gått ihop sedan F:an och till och med ligga efter i skolarbetet men i rätt miljö kan vi förflytta berg. Eller som Mattias sa idag, skolans rektor:

Medmänsklighet är inget som bara händer, det är något vi skapar, ett barn i taget.

Och nu - nu är det sommarlov!

Att ha två veckor kvar

Jag älskar överraskningar