Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den om alldeles för tidigt morgon och början på helgen

När det är sportlovsvecka så pratar många om att sova länge, långfrukostar och slappa dagar. Och slappa dagar, det har vi. Här görs inte många knop men jag skulle sååå gärna vilja ha sovmorgon! Det verkar dock som om Grabbarna Grus har synkat ihop sig om att stå upp tidigare och tidigare på morgonen och i den vevan åker jag med på ett bananskal... Min kropp anser inte att halv sju är ett klockslag ens, det är en gråzon på klockan som ska fördrivas i dvala! I alla fall när man är ledig, annars är det frukosttime vid den tiden. 
Idag väntar sportlovsaktiviteten "Prova-på-golf" om Mini-Me sliter sig från Legot som precis dragits ut på golvet, vi får väl se. Trattkatt har krupit in i garderoben som står på vid gavel och bäddat ner sig i Mini-Mes resväska, så han har stenkoll på allt som händer och efter en upp-och-ned-vänd box med Legobitar i minsta storleken, så håller han lite distans till de jetplan och brandbilar som plockas ut på golvet. 
Nu tar vi Sportlovsfredag och planerar plugghelgen som ligger framför mig!

Den om veckans slut och blivande golfproffs

Den om inspirationschock och en smygande metalldetektor