Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den om en ny favorit

Tänk att det skulle ta så lång tid att hitta rätt!
Alla mina nära och kära vet hur svårt jag har för att äta frukost. Det vill sig liksom inte... 
Jag var superduktig förr, åt alltid frukost, varje morgon innan skolan eller jobbet. Men någonstans gick vi snett, jag och frukosten. Någonstans gjorde jag slut med Mr Breakfast och började hänga ihop med Mr Coffee istället. Och på den vägen har jag fortsatt... Kaffe...
Och visst behöver jag kaffe för att ens vakna på morgonen, jag är varken trevligt sällskap eller en trevlig syn innan mitt kaffe, det kan också alla mina nära och kära intyga - do not talk to me, liksom.
Men så hände det något - jag ramlade!
Och när man hoppar på kryckor kan man inte ta med sig kaffe på tåget. Vilket betyder att när jag kom fram så fick jag leja mitt resesällskap Pernilla för att bära min kopp som jag skulle köpa hos en affär som ligger så där extremt behändigt till, invid skolan. Och då hade de ett mycket förmånligt frukosterbjudande... Men så lägligt!
Så helt plötsligt satt jag där, med vaniljyoggi med crunchy müsli i... And loved it!
Så i ett kylskåp nära mig, står nu vaniljyoghurt och crunchy inhandlat, är inte helt ok med den torkade frukten  än, men träning, träning, träning så kanske jag lär mig tycka om det också... 
Breakfast - what a thing!

Den om fel språk

Den om underbara toner