Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den om inspirationschock och en smygande metalldetektor

Köpt från Ung Cancer

Från Blackballoon, blivande taklampa

Det är visst bra att ha huvudvärk? Inspirationen kom tillbaka i alla fall och swoop så åkte det upp lite mer på väggen ovanför studiehörnan! Ja, den har ju inte blivit så himla mycket använd än, det är liksom fortfarande lättast att ockupera hela vardagsrumsbordet men med lite extra att vila ögonen på när jag försöker hitta de rätta orden, så kanske jag snart flyttar över.
"Be the change"-fotot är från Ung Cancer och det är verkligen något vi ska påminna oss om varje dag, börja själv göra den förändringen du vill att världen ska hänga med på. Plus att pengarna går till den fantastiska organisationen, win-win liksom!
Alla mår lite bättre i sjukstugan. Corven har börjat röra sig hyfsat normalt igen med tratten. Idag fanns det inga hinder - allt var en språngbräda och han skulle upp på allt! Däremot ser han verkligen dum ut när han går och sveper tratten fram och tillbaka som en metalldetektor! Sonen har mormormys och ska göra Sportlovsgodis och själv ska jag snart iväg och cykla en stund igen, men idag ser jag inte så mycket fram emot det. Knät känns stelt och svullet. Jag har fått en del frågor angående om magnetarmbandet verkligen funkar och ja, det måste jag säga att det gör! Jag klarar väldigt mycket mer än vad jag gjorde för bara två veckor sedan och svullnaden har inte gjort sig påmind lika mycket som innan. För två veckor sedan höll jag på att svimma efter att jag cyklat i 10 minuter, knät blev 2 cm större än innan (det är redan två cm större än det vänstra) och sen var det fyrkantigt i 6 dagar!! Förra veckan struntade jag i tiden och satsade på avståndet och att höja hastigheten istället med väldigt lyckade resultat, så vi får se hur det går idag. Men en dags svullnad jämfört med att det svullnade så fort jag ställde mig upp, är en klar förbättring anser jag.
Nä, nu ska jag se om inspirationen kan överföras på fler saker här hemma! 
Wish me luck!

Den om alldeles för tidigt morgon och början på helgen

Den om lite lugn i sjukstugan och ingen inspiration