Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den om nya kurser och benrangel som heter Frans-Günter

Så var det då dags! 
Termin 2 började storslaget idag. Anatomi, skelett och muskler - vilket liv jag lever! På två timmar hade vi gått igenom hela skelettet (och tagit död på ett par myter) och jag hann också stressa upp mig över operationen på onsdag då jag slog upp ett medicinskt lexikon med bilder och direkt hamnade på sidan över knät! Herregud så mycket som kan gå snett eller sitta fel där inne! Inte undra på att jag har ont. 
Ny lärare också, en av min mormors gamla arbetskamrater på njurkliniken i Malmö. Bara det är ju liksom lite extra roligt! Imorgon är det dags för mag- och tarmkanalen och sen får jag ta itu med lite förberedelser inför onsdag. Gulliga väninnan bjöd på gott sällskap och mat ikväll, härligt att inte äta ensam längre och ungarna var så uppe i varv att jag aldrig trodde sonen skulle somna när vi kom hem. Men en kvart senare än vanligt var det knäpptyst från lillis rum och nu snarkar han på som vanligt. 
Älskar mina vänner! Utan er vore jag inget!
Ses imorgon, Frans-Günter!

Den om det där förbaskade knät och pastellblommor som plåster på såren

Den om svinkalla vindar och en nästan tom kyrka