Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Den om tiden

Kivik1

För första gången på väldigt länge så har dagarna inte rusat ifrån mig. Jag vet inte om jag kommit in i något allmänt "Jag-kan-inte-röra-mig-snabbare-än-så-här"-mode eller om det är något pre-semester som har börjat infinna sig, kanske båda. Men jag gillar't! Jag behöver verkligen ta det lite lugnare. Kroppsmässigt borde jag kanske inte göra det, gud vet att mina lår skulle behöva ett 30-tal stenhårda spinningpass för att kanske återfå någon form alls, men själsmässigt är det skönt att sakta ner. Det är nu 1 år och 3 dagar sedan jag tog examen. Det kan jag inte förstå, 1 år liksom. Och kanske är det 1 år som behövs för att tankar ska landa och rota sig, sakta av på takten och sluta stressa till huvudet.

4 månader och 3 dagar, har jag jobbat på nya jobbet.

3 år och 9 månader, har jag varit singel.

347 dagar har vi bott i Jakriborg.

11 dagar är det kvar tills vi flyger till Kreta.

8 dagar kvar tills Jonte slutar 2:an.

Det märks att jag börjar "rota" till mig lite. Det drar lite i tankarna om att göra något annat. Inte byta jobb igen, det är alldeles för tidigt, men flytta? Måla om hela lägenheten med Kalklitir? Bo kvar? Sälja bohaget på loppis och börja om igen? Köpa ett bohag på loppis och se vad det kan bli? Måla en väggmålning i vardagsrummet? För jag tror nog att mitt kreativa tänk har fått för lite utlopp på senaste tiden, det kommer liksom inte igång riktigt. Och kanske är det för att mitt liv varit lite för styrt av tid, år, månader, dagar. Jag behöver go bananas och göra något slabbigt med färg. Eller nåt.

Men var ska jag hitta tid till det?

En skolavslutning och två pass

Snart 40 och fortfarande singel