Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Det vackraste jag har och hans mamma

IMG_3387_MJ IMG_3453_MJ Ja, som jag skrev för ett tag sedan så var vi på Mamma-son-fotografering.

En blååååsig dag i Ystad och nere vid havet och vackra Saltan och regnet låg i luften och släppte ifrån sig lite droppar då och då men vad gör väl det när man ska skoja framför en kamera? Jag som typ aldrig ställer mig framför någons kamera - hua så skrämmande liksom! Nu kommer ju jag synas, himmel!

Men det var så roligt så jag nästan aldrig ville att det skulle ta slut! Caroline är en fantastik fotograf och hon gjorde det så enkelt. Vi märkte liksom inte att hon fotograferade alls, så när jag såg bilderna sen så blev jag riktigt full i skratt nämen tog hon på det där?? IMG_3451_JMJag vet inte varför det är så skrämmande att stå framför kameran. Kanske är det för att jag ser något som inte ni ser, eller precis så här ser ni mig. Och er bild av mig, stämmer inte alltid överens med min egen bild av mig själv. Men dessa underbara foton har jag nu beställt som förstoringar (bara det liksom??!! Heja mig!!)

SistabildenMen att sitta och dingla benen över en pirkant kan få förödande konsekvenser! Vår största rädsla (både min och sonen) var att ramla ner, det både blåste ju och var lite småkyligt så det svarta vattnet var inte helt inbjudande för spontandopp liksom. Men tja, det gick ju väldigt fint, ända tills Caroline säger att vi är klara med de bilderna och havet på något märkligt sätt tycker att Jojo, det trodde ni det! och kastar in en våg under bryggan som formligen slår upp över oss! Och så klart hade mästerfotografen kameran precis i rätt inställning just då! Man kan till och med se hur högt det stänkte ju!

Men toppenlyckliga blev vi över alla de fina korten och fotoplanscher är beställda till nya hemmet. Ska bli så kul att få sätta upp dem och minnas den här dagen alltid!

Tack tack tack, till finaste Caroline Ivarsson för en underbar förmiddag!

Carolines fejjansida hittar ni ovan, om ni vill titta i hennes blogg så klicka här

Up, up and away.... eller hur jag satt fast på Kastrup

Här kommer alla känslorna på en och samma gång