Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Don't leave home without it

2016-06-28-18-47-11Alltså det finns ju vissa saker man bara borde komma ihåg att ta med sig ut varje dag - tre av dem ser ni här.

Och ändå, har jag lyckats göra det båda dagarna. Solbrillorna är alltid med men kameran har legat kvar i sin väska upp i Gallos och huvudskydd hade jag bestämt mig för att köpa här, roligare liksom. Men så fick jag för mig att gå från hotellet in till stan, kolla lite i affärer på vägen och så. Tror ni det fanns någon skugga? Nope, ingen alls! Så hattjakten inleddes! Och det är inte så lätt som man kan tro, att hitta den där perfekta hatten. Den som man sett i sina drömmar, den som ska få mig att se ut som en Hollwood Starlet. Tredje affären såg lovande ut men vid det laget var jag redan röd i ansiktet och huvudet bultade lite så där olycksbådande. Och stan kändes väldigt långt borta.

Nu sitter jag på favvohaket med favvosmoothien och hattjakten är klar. I alla fall tills jag får för mig att jag troligen behöver en till. Men just nu, så har jag mina tre följeslagare. Och huvudet har lugnat ner sig. Vi får väl se hur det blir med rödheten imorgon. Jag som hade varit så duktig hela dagen och växlat lagom mycket sol med massor av parasollskugga...

Jaja, det kunde varit värre. Jag kunde fortsatt att vara hattlös.

Varma nätter

Poolhäng med Bellis