Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

En födelsedagsfrukost, ett peppgäng och en gräsvinst

20150313_072343 20150313_072525

Men hej och hå, vilket välkomnande jag fick igår när jag la upp inlägget! På mindre än ett dygn har över 200 personer läst det via fejjan - I feel the love, ya'll!

Det är bra att ha saker runt omkring en som skapar energi. Det finns alldeles för mycket som bara tar och aldrig ger tillbaka. Energi inom sig själv skulle man kunna lagra, tänk vad bra det skulle varit! De dagar man mår som absolut bäst, lägger man in lite i flexkontot och så tar man ut det en dag när livet inte är lika intressent att delta i. De där dagarna när allt går fel eller alla verkar sura och missmodiga. Om man hade ett litet konto med energi, så skulle man ju också kunna dela med sig till andra, eller hur? Ett litet kompisuttag in på Energikontot till någon fin vän som behöver muntras upp.

Om man nu som jag då, inte har något energikonto (och inte har riktig kläm på hur man uppfinner ett heller) så kan man ju göra som jag brukar göra ett par gånger om året - man kan gå på en 4goodkväll! Eller en 4goodfrukost! Det går exakt lika bra! Och det har jag gjort nu, fast som gäst denna gången. Min fina mamma fyllde år på en sån där olycksdag - fredagen den 13:de, så därför ställde vi kosan mot Malmö och Elite Hotels och en 4goddfrukost som hette duga! Inte nog med att vi blev proppmätta och lärde oss hur mycket som helst om Supermat - tror ni inte att jag faktiskt gick och vann grandslam priset också?? Jojokvinnsan! Denna bloggerskan kammade hem ett startpaket med Supernatures produkter! Uj uj uj! Jag brukar ju inte kunna vara med i utlottningarna som hålls varje 4goodkväll, eftersom jag jobbar. Det vore liksom lite orättvist, sägs det. Så det var ju inte mer än självskrivet att jag studsade upp och ner när jag bara så där, hittar den gröna post-it-lappen under stolen! Ok, kanske skulle mamma ha vunnit då, eftersom det var hon som fyllde år, men hon ville faktiskt att jag skulle ha vinsten för mig själv, vet inte om hon tycker jag ser trött ut och hoppas på att jag ska piggna till lite, eller om hon redan var nöjd med sin egen present. Kanske båda.

Så nu må ni tro, nu mixas det smoothies och blandas vetegräs och hampapulver för fulla muggar hemma hos mig! Till och med sonen har gått med på att ta lite Kumutgräs i sina milkshakes/smoothies! Och ungen vaknar faktiskt direkt när jag väcker honom och är inte lika trött längre, på bara ingen tid alls och bara en liten gnutta Supermat i hans kost. Jag är helt förvånad, han har alltid varit mer död än levande på morgonen, här om veckan kom han upptassandes halv sex och sa "Jag skulle bara se var du var, jag hörde att du stängde dörren" - har aldrig hänt förr! Jag tar det lite lugnt med mina pulver, det står att man kan reagera ganska kraftigt när man börjar med dessa nya produkterna och på bara en tesked om dagen av fyra olika produkter, så har jag märkt att det är ganska potenta saker det där. Jag har precis blivit av med ett nässelutslag på högerarmen, som drog igång några dygn efter jag hade börjat mixa. Men eftersom jag var ganska förberedd så var det ju ingen fara. En annan lustig sak med att jag vann och faktiskt tog ta i att börja använda produkterna, är att jag ju faktiskt helt plötsligt, äter frukost! För jag tar min smoothie innan kaffet är klart och tjolahopp - frukost intagen! När hände det sist liksom? Och äntligen kom den där förbenade mixern till användning också.

Ja, lite supermat, lite sol och lite rosa, det är nog vad som behövs för att kickstarta en småslö mamma igen.

Att sluta hålla andan

Virrig, rosa, fluffgult och lite mer inspirerad