Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

En låda med pepp och huvudet fullt av färger

  UddaTina02UddaTina03

Det är lite kul med nya städer. Det finns så extremt mycket att se. Och jag älskar att få gå runt i mina egna tankar och titta på husen, titta skyltar, virra bort mig, hitta tillbaka och känna mig så stolt över att jag faktiskt "kom tillbaka igen" utan att ens behöva kolla GPS:en i telefonen en enda gång.

Lund är ju inte en ny stad direkt, men nu har jag äntligen chans att få titta lite extra på den. Medan sonen hade inskolningsvecka så passade jag på att smyga runt i gränder och butiker med kameran i högsta hugg. Jag gick inte runt helt planlöst hela tiden. Jag var på ett mission - en present till någon fin som behöver piggas upp lite. Och jag gick med bestämda steg till en av mina favoritbutiker (både i Malmö och Lund) Udda Tina. Ett liiitet problem bara, jag fann alldeles för mycket... som jag själv ville ha....

UddaTina04

Inte nog med att jag alltid känner en speciell lust att göra om hemma när det börjar gå mot höst, men nu har jag ju en helt ny lägenhet att inreda också. Nu när alla möbler (mer eller mindre) finns på plats, så är det ju dags för piffpiffet. Och jag älskar piffpiffet. Men var ska man börja?

Jag vill också ha massor av färger i köksskåpen (helst utan luckor) men jag vet att det kommer jag tröttna på. I alla fall när det blir för mycket mönster, annars är jag ju väldigt kär i Pip och Rice, men jag vet att jag kommer tröttna på det. Jag skulle däremot gärna öppna mina köksskåp för en hel servis av Mateus och Gerbera, enfärgat, vackert och stilrent. Just nu är min servis vit... Och lite opraktisk... Men jag får väl vänta lite med det där, jag har ju röd färg som måste hittas, galler som ska rengöras, lampsladdar som ska göras om.

Men först, först ska vi uppvakta en fin en, som behöver en fin låda med massor av pepp i.

UddaTina01

Online igen och Blocket-kär

Barnbakis och höstmörker