Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

En twofie och trötta ben

Mor&Son  

En twofie på mor och son innan regnet började. (Nä, jag kommer aldrig ta en groupie, det ordet betyder inte gruppbild för oss som är födda på 70-talet!)

 

När vi bodde i Ystad så hann vi inte med så där mycket spontana "Vi-stannar-kvar-i-stan"-aktiviteter inne i storstan. Medan jag pluggade så fick ju min mamma lämna Minimannen på Fritids för att jag skulle hinna in till Malmö i tid. Och oftast när sista lektionen började närma sig sitt slut, så tittade jag konstant på klockan och gjorde mig klar för att springa till tåget. När jag väl hamnat i soffan hemma i Ystad sen, så läste jag ibland om roligheter och happenings inne i Malmö och varje gång tänkte jag: "Nästa gång, då ska jag också vara där". Men inte blev det så, jag hade ju fortfarande en son att hämta på Fritids. Eller ett prov att råplugga inför.

Men nu! Nu är både jag och sonen i samma stad, ingen behöver stressa hem egentligen, hans läxor hinner vi med och jag har lämnat min jobbdator bakom mig. Och äntligen, fick jag en chans att göra det där "Nästa-gång":andet. Mums-MånsMums-Måns kom hem från Wien och det utlovades show på Stortorget. Och vilken show det blev då! Den hade jag inte velat missa för allt smör i Småland. Vilken känsla, vilket jubel och så trötta vi blev i benen, eftersom vi var där väldigt tidigt. Men helt värt det, alla dagar.

Välkommen hem, Lundapågen! Och tack för en svängig kväll!

En oisolerad lada, en pool, en föreläsare och en extra filt, tack!

Att vara så där väldigt tacksam