Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Fjärilar, varma filtar och snöblask

20160426_18314820160426_201614 Alltså hur glad är inte jag just nu?

Denna underbara lyktan från Majas Cottage kom hem idag! Den har tyvärr fått vänta lite på mig, liggandes där, ensam på en hylla hos posten men idag har den äntligen fått sin plats på soffbordet. Hur underbar är den? Jag är så lycklig! Och väldigt förvånad över storleken. Jag trodde det skulle vara en liten ljuslykta men den här är ju jättestor! Stormlyktan som står bredvid, den brukar jag ha ett blockljus i, då kan ni själva måtta storleken på Majalyktan!

Och efter en väldigt hektisk dag på jobbet och väldigt turbulent uttröttande försök att hämta ut sonens vinst (jodå, han har också vunnit något) som slutade i att jag inte fick ut hans paket och måste göra om alltihop igen innan fredag. Och som vanligt handlar jag lite för mycket när jag ändå är i affären liksom så två paket, ett blött paraply, handväska, mig själv och två matkassar på än den ena bussen, än den  andra, släpa, kånka, slita mot blåst och snöblandat regn. Uttröttnade är rätt ord.

Men nu sitter jag här, i soffan under filten, med min fina lykta och sonen har somnat utan migrän ikväll. Bara stilla. Bara vila huvud och tankar.

Bättre än så blir det inte en tisdagskväll.

Namaste!

Lämna över och buga inför din inre gudomlighet

Börjar vi ana ett mönster?