Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Förkylningen som bröt ut och dammsugaren som dog

IMG_20140924_080816 IMG_20140925_094450

Idag har jag fått inse fakta. Jag har blivit förkyld.

Igår var vi ju lite hängiga, både jag och sonen. Jag sov ganska mycket och sen låg vi ju här i soffan och kollade på film resten av dagen. Och imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata för att jag var tjock i halsen och enormt snuvig. Och om man som jag, har en normaltemp på 35,4 så känns alla temperaturförändringar som feber. Så idag har jag tyckt riktigt synd om mig själv. Så synd att jag drog fram dammsugaren och började en storstädning. Uppenbarligen så pass stor att dammsugaren la av?! Den bara stängde av sig och nu får jag inte igång den igen. Så irriterande. Ville ju liksom bli klar när jag nu var så duktig och trotsade feberkänslor och satte igång. Soffan behövde verkligen en omgång, den har inte riktigt blivit dammsugen som den brukar sedan jag opererade foten, det har liksom varit lite för svårt att klara av när man inte kan stå upp ordentligt. Så mitt i min framfärd i soffan, stannar dammsugare. Fick dra fram sånna där klädrollers för icke att jag tänkte lämna den sista tredjedelen av soffan "ostädad". Ibland är det dumt att inte ha lösa soffkuddar, för annars hade jag ju kunnat ta ut dem på altanen och piskat dem, men det går ju inte med den här modellen. Fast klädrollers går faktiskt ganska bra också.

IMG_20141003_205829 IMG_20141004_095033

Men nu har jag gett upp. Måste ändå fixa nya dammsugarpåsar imorgon, jag bara hoppas att dammsugaren fungerar med nya påsar imorgon. Annars vet jag inte vad jag gör. Ringer Electrolux och vrålar lite kanske. Tänk om den faktiskt har gått sönder-sönder, hur ska jag klara mig då? Jag älskar ju min dammsugare. Den är ju igång flera gånger i veckan så den får bara inte ha döden dött. Håll alla tummar för att den bara blev lite febrig och behövde vila.

Precis som jag. Lite febrig och behöver vila. Och att vi båda två är ok till imorgon.

Virrig, rosa, fluffgult och lite mer inspirerad

En lördag med filmmaraton och popcorn