Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Har jag plats i huvudet för detta?

Jippi!! 
Nu har jag dem! Nu ligger de här på köksbordet och bara väntar på att jag ska öppna dem. Hmm, vad ska man börja med? Och nästa fråga - har jag plats i huvudet för allt detta? 
Jag menar, grundkurs i statistik - hur upphetsande låter det? Men det är ju så klart bra att kunna om man nu ska bli en sjujäkla bra administratör, men jag tror att den boken kommer hamna lite sist på min "Vill-hemskt-gärna-läsa-i-sommar"-boklista! 
Annars har jag precis hittat tillbaka till romaner igen. Jag är periodare när det gäller att läsa. Stundtals så avverkar jag böcker på löpande band och under resten av tiden, hittar jag böcker som jag ska "läsa sen". Pocketböcker ramlar ur min bokhylla, så jag måste faktiskt rensa lite då och då. Så lästa böcker delas upp i "Behålla" och "Göra av med" och så hamnar de i olika skåp ovanför garderoberna. Jag tror att jag ska passa på att återuppliva en idé jag läste om för flera år sedan. Man placerar ut pocketböcker lite överallt, i folks cykelkorgar, parkbänkar o.s.v. På boken står det en liten lapp om att detta är en bok som vem som helst får ta, läsa den och gärna lämna den vidare. Jag minns inte var jag läste om detta eller i vilket land det hade startat, men jag gillar idén. Jag tycker den är toppen!! Än har jag inte vågat, tänk om någon ser mig och ringer polisen som ger mig böter för att jag skräpar ner?? 
Jag får väl smyga ut i mörkret och lägga ut mina böcker. 
Ja, som en superhjälte i cape och tights med ett stort B på bröstet - 
Book Woman, to the rescue!

Lille katt, lille katt, lille söte katta...

Avig Maria, det är jag det!