Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Mumandson

Ibland blir allting precis som man har planerat det. Ibland blir det absolut inte så.

Jag hade ju planerat att visa massor av fina bilder från vår "Mamma-son"-fotografering i Ystad i mitten av augusti, men vad hände med det? Det blev september??!! Och nu har det gått så där überlång tid igen sen jag bloggade förra gången och inte har det ju stått still i livet bara för det, så egentligen finns det ju en hejdundrande massa saker jag måste berätta för er. Så jag tror vi gör en punktlista och så får jag helt enkelt beta av sakerna en efter en sen liksom. Eller vad säger ni?

  • Vi hade Mamma-son-fotografering på Saltan i Ystad i augusti. Världens gulligaste fotograf Caroline Ivarsson (länk kommer i nästa inlägg med fler bilder) trotsade regn och vind för vår skull!
  • Jag har sagt upp mig! Japp, jag ska byta jobb. Inte så mycket att orda om egentligen, men det känns kul i alla fall!
  • Jag ska åka tillbaka till Kreta, på "Husmorssemester"! Jojokvinnsan, jag ska minsann frivilligt sätta mig på ett flygplan igen och åka alldeles själv! Till samma hotell så klart!
  • Vi ska flytta! Vi har fått en lägenhet i Lund! Men hallå liksom?!! Det värsta, eller roligaste, är att vi flyttar i månadsskiftet, vilket betyder att jag måste packa så där snabbt igen, som förra gången liksom... Och HUR kul är det att packa!? Men jag kan inte förstå det riktigt än - vi har äntligen fått lägenhet i Lund. Fast mer som ett litet radhus, fast lägenhet men ändå inte.
  • Sen har jag en hemlis faktiskt. Och den får nog vara en hemlis just nu. Men jag kommer berätta, jag lovar! Fast inte nu. Sen.

Tja, det var väl de stora sakerna som hänt. Lite mycket på en och samma gång men vad gör väl det, jag brukar ju funka bra när allt sker samtidigt! Nu gäller det att snöra på sig tänkar-mössan och se till att packa lådorna smart och effektivt. Fast om någon hemskt gärna vill komma förbi på kaffe istället, så är ju inte jag den som säger nej.

Kaffe - kul! Packa - tråkigt!

Det vackraste jag har och hans mamma

Himmel, hav och småbåtshamn