Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Himmel, hav och småbåtshamn

   

Lomma02

Nu när sommaren äntligen verkar ha kommit till Sverige också, så passade det utmärkt med att grannen knackade på och sa att det skulle spelas livemusik nere i hamnen i Lomma. Själv hade jag suttit instängd på jobbet hela dagen så det var inte mycket övertygande som behövdes. Sonen kanske inte var lika entusiastisk, men med kom han i alla fall. Lomma01 Lomma03Och vad kan bli mer somrigt än att se solen gå ner och sitta på en brygga? Sitta i en småbåtshamn, på en brygga och se solen gå ner, kanske.

Som västkustinföding så har jag ju en speciell dragning till havet och småbåtshamnar. I Varberg finns det mycket av båda varianterna och en sommar jobbade jag på en restaurang i småbåtshamnen på Getterön. Och en annan sommar jobbade jag på ett café i en av de andra vikarna, där man också kunde lägga till med sin lilla båt. Så just bryggor och båtar är lite extra speciellt. Likadant det där med att ligga vid bryggan och sitta och äta kvällsmat. Eller sitta på klipporna efter kvällsdoppet och dricka kaffe och ta en fika. Eller bara sitta där och stirra ut över vattnet och himlen och de underbara färgerna som verkar leva sitt eget liv.

En sån där perfekt avslutning på en väldigt bubblig dag.

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Bubbel i huvudet