Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

I love you when I miss you

2016-07-20-12-53-13Nä, nu orkar jag inte vara sorgsen mer. Nu orkar jag inte sakna så hjärtat brister, nu får det vara nog. Det är dags att börja planera! I ett svagt ögonblick skickade jag sms till min mamma: Om du vill att jag ska sjunga, så gör jag gärna det.

Ja, det var ju ett bra initiativ! Nu måste jag ju leta upp en sång också, om det inte redan är bestämt så klart men jag har på känn att det min mor vill att jag ska sjunga kommer gå lite för högt i tonart för vad min gråtiga röst kommer orka med och visst är det ok att man brister lite när man tar farväl men jag vill helst inte slakta en låt där framme. Så jag letar och tänker.

Men nu orkar jag snart inte mer. Det får vara nog med trötthet, saknad och sorg. Jag känner mig trots allt lite rakare i ryggen idag (efter en mastodontsovning igår) och inte lika sliten och splittrad. Jag vill fortfarande hoppa på första bästa flyg från Sverige men jag känner mig inte lika tung över att jag måste stanna där jag är. Nu tar vi tag i detta, nu reder vi upp allt och lägger nya planer.

Och sorgen krympte lite till och såren blöder inte lika mycket.

I love you when I miss you and when you're here, I don't miss you.

Gästbloggeri

Och solen går upp igen