Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Jul, jul, strålande jul

20151210_163507 20151210_163717 Har ni fått julkänsla än? Det har inte jag... Eller lite men inte så där mycket som jag brukar ha. Kanske för att vi är nyinflyttade i vårt hem och inte hunnit tröttna på lamporna i fönstren än men julduk och några julstjärnor har kommit fram i alla fall och snart vår fina gran. Mer än så blir det inte i år, det räcker liksom.

Klenetterna är bakade, ny lussebullsdeg måste fixas innan julafton som kommer vara här i Östra Torn och för en gångs skull kan jag erbjuda sovplats så mamma och pappa inte behöver åka hem i mörkret, för nu har vi ju en trea! Japp, jag har fått eget rum för första gången på 4 år! Ja, så länge sedan är det jag och sonen packade våra saker och flyttade. Tänk så mycket som hänt under den tiden...

Lund visar i alla fall upp sig i all sin julprakt och det går inte annat än att bli glad av alla ljusen.

Och min egen julstämning, tja, den kommer nog snart. Det brukar den göra. I alla fall om man åker iväg till väninnan för glöggmys och det gör jag ikväll. Resten löser sig själv, huvudsaken är att vi har det bra och det har vi. Här trivs vi allihop, både människor och djuret. Det räcker så just nu.

Happy Luciahelg på er!

 

 

 

 

 

 

 

Ps. Ursäkta att det bara blir mobilbilder nu, kameran är såld och nu väntar jag till mellandagsrean för att leta upp en ny kompis. Men nya mobilen tog inte så dåliga kort faktiskt, så det får duga så länge.

Hur går det med din diet-frågan

Att våga hoppa