Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Kryssningshelg

2016-05-30-21-54-55 2016-05-30-21-55-55Hej och hå, sitter här och nickar till i soffan redan klockan åtta på kvällen. Men så blir det när man drar iväg hemifrån klockan sex på morgonen för att hoppa på ett flyg till Stockholm.

Och hemma lämnade både Väninnan och jag, stålande sol för att hamna i ett regnigt Stockholm men ett litet besök i Gamla Stan och ett långt stopp på ett jättemysigt fik, Café Lazy House, gjorde allt väldigt bra ändå. Och när man inte setts ensamma på flera månader, så har man ju massor att prata om och tiden bara flyger iväg.

Jag som varit så rädd för båtar, nu har jag inga problem med att boka in en 22-timmars kryssning med Birka och bara äta gott, dansa och shoppa. Solen kom fram på kvällen och medan vi åt en 3-rätters middag i restaurangen så glittrade kvällssolen och folk började dra sig ut på däcken för att njuta av livet. 2016-05-30-21-55-262016-05-30-21-56-25

Det är verkligen vackert där ute i skärgården. Varje gång vill jag hyra en stuga och leva Saltkråkan-liv. Någon gång ska jag göra det. Med prickig korvmackor och ängsblommor på bordet. Med blöta handdukar och barfotaspring.

Hur härligt det än är att göra utflykter till storstaden och båtturer på öppet vatten, så är det en oerhörd känsla när man får lägga sig i sin egen säng igen. Och jag hann hem innan himlen öppnade sig men blixtrarna och åskan gjorde att det ändå blev svårt att somna. Alla minnen, en sårig hals efter allt sjungande och fortfarande lite svajig i benen. En kryssningshelg när den är som bäst.

Och till Väninnan; Jag älskar dig, söstra mi! Jag är så glad att vi fann varandra!

Nattinatti!

Jag ger mig

Att vara i Stockholm