Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Lämna över och buga inför din inre gudomlighet

Lund

Hej världen!

Snöslask, regn, hagel, sol och iskallt. Jojo, april april... Undrar om det bara kommer slå över till helgen när maj börjar? Det finns ju inget vedertaget "majväder" liksom.

Jag ville bara hoppa in och säga att jag inte glömt bort Blogglandia. Det har bara trasslat till sig så där i huvudet på mig igen, som det kan göra ibland när jag kämpar lite för hårt för mitt eget bästa. Men jag kommer snart tillbaka igen. Trasslet börjar reda ut sig och snart lägger sig lugnet igen. Som alltid. Men ni vet ju själva hur det kan bli när man jobbar lite för hårt, stressar lite för mycket, längtar så där innerligt och med tankekraft försöker få snön att sluta falla - då blir det trassel.

Det är då som jag blir helt stilla. Slutar kämpa mot strömmen. Landar. Andas. Ber.

Glöm inte det, bönens kraft. Och var uppmärksamma på svaret, för det kommer. Kanske inte på det sätt ni tror men om ni är lite extra vakna, då ser ni det. Den där klockrena lösningen som ingen annan kunde hjälpt till att ordna. Det tar inte ens lång tid. Precis när jag släppte allt det där jag hade i huvudet igår, gav upp kampen, precis då kom solen. Och följde med mig resten av kvällen. Och idag kom svaret på nästa trassel, utan att jag ens gjort något själv. Bara släppt kampen. Lämnat över. Lund2

Så det vill jag ge er idag. Sinnesro och förtröstan. Lämna över. Det löser sig.

Namaste!

("Jag hälsar det gudomliga i dig, som också är det gudomliga i mig")

En brasa till Valborg

Fjärilar, varma filtar och snöblask