Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Ljuset gör mig förvirrad

IMG_20160429_214703 Onsdag alltså.

Alla dessa ljusa kvällar får mig att gå in i någon slags semesterfeeling. Den där känslan ni vet, att man inte behöver gå och lägga sig än för man ska ändå inte upp till någon väckarklocka imorgon. Problemet är ju att jag ska upp nästa morgon igen. Och då blir det genast lite mindre semester och väldigt mycket mer måndag-hela-veckan.

Men jag har fått vara handledare till en av våra fina elever som också ska jobba hos oss i sommar. Och direkt kastas jag tillbaka till min egen praktik. Jobbet och skolan som flöt in i vart annat så jag knappt visste vilket som var upp eller ner tillslut. Lite stolt blir jag ju så klart när jag kan släppa henne själv på diktaten, känns som om jag förklarat så pass bra redan, att det liksom bara har ramlat in i. Och sen se hur glad hon är, för allt hon får göra hos mig och alla frågor hon har. Sånt gör mig så lycklig!

Men trött. Så det är hem, umgås lite med sonen, lite yoga och sen är jag totalt slut. Jag orkar inte röra ett finger liksom. Och så ljuset där utanför, som verkligen gör att jag inte vill sova än. Nästa år funderar jag på att kanske ta en veckas semester redan i maj, för att ladda batterierna inför sommaren.

Namaste från Ziggy Stardust och Yoga Mum!

Yoga every damn day och en hashtag

Glöm inte solskyddet