Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

När regnet öser tar vi en spadag

Nio dagar kvar till julafton och var är snön? Var är den alldeles underbara julkänslan av att julklapparna är klara, snön singlar ner, det är varmt och skönt inne och allt det där...?
Men det regnar och öser ner och nä, inte kul alls. Så då passade jag på att ta en hemma-spadag. Ny färg i håret, plocka ögonbryn och färga dem också och sen kolla lite i sminkväskan på vad som faktiskt finns där i. Sarah i högtalarna som sjunger så vackert om att hon kommer hem till jul. Och träna på att ta kort på mig själv. 
Så nu känner jag mig redo för att vara julfin och nyårsfin. Jag upptäckte att jag inte har grå hår, jag har vita, precis som min mamma och mormor. Och även om det står så fint på förpackningen att färgen täcker grå hår, så hade inte riktigt samma effekt på vita... tyvärr... Men några försvann i alla fall, man får vara glad för det lilla. Och jag är superkass på att plocka ögonbrynen men jag försöker i alla fall! 
Det stannade inte där inte! Katten fick sig ett julebad också! Mindre uppskattat men nu ligger han utslagen på sin säng och sover i alla fall. Och ren är han, oavsett vattenfobi eller inte. Och jag är hyfsat hel, något enstaka rivsår på foten bara. Mycket lyckat med andra ord. 
Nu är det de sista minuterna av Så ska det låta och hoppas att sonen kan somna gott och fundera på vad jag behöver ha med mig till skolan imorgon. Nu är det dags för de sista skälvande dagarna innan vi låtsas att vi tar jullov och sitter hemma och sliter våra hår över rapporterna som ska in efter nyår. 
Må väl, vänner!
Love

Att ha en första julafton

Nu är det jul på riktigt