Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Planen 1.0

Hem03

Hem04

Hem05

Men hjälp, vad dålig jag är på det här!

Worlpress kommer ta lång tid för mig att fatta, känns det som just nu. Fast det var nog likadant när jag försökte lära mig Photoshop eller Blogger. Det får väl ta den tiden det tar.

Jahapp, här har vi då Planen 1 a, eller 1.0 som det väl heter i teknikvärlden. Ska jag vara riktigt hipp ska jag väl lägga till en bokstav efter också, som S eller X eller nåt sånt där? Nä, det får vara. Jag kör med 1.0. Men jodå, så här ser vårt kylskåp ut. En snilleblixt, tyckte jag själv, andra var som vanligt inte helt med på banan från början. Men ni ser ju - hur tydligt som helst! Här står precis vad vi ska göra, vecka för vecka och så har jag och sonen bestämt att på söndagar uppdateras kylskåpet inför en ny vecka och sen är det bara att gå dit om man glömmer av vad som ska hända. Och alla får skriva och komma med idéer. Sonens matförslag inför morgondagen resulterade i ett ord och sen åtta stjärnor och fem baklängesord på hans rumsfönster. Så alla som går förbi utanför kan läsa ett "Hej" från oss, rättvänt från deras håll.

Planen mer då?

Loppa01

MalmöFest01

Jo, fler loppisar med underbaraste Kikki och fler picnicar under ett träd med mamma. På Malmö Festivalen. Eller någon annanstans, eller med fler personer, eller ja, ok, vi säger så här: Fler loppisar och fler picnicar. Så. Sen får vem som helst vara med. Men Kikki är en baddare på loppis. Så henne måste vi liksom ha med, så är det bara.

Några av er kanske läste inlägget "Till min barn". Eller ja, enligt fejjanstatistik slog jag rekord, alla kategorier, för min blogg. I vilket fall som helst, så satt jag här och grät ögonen ur mig, ville att världen bara skulle ta och försvinna ett tag och alla peppiga ord var totalt dumma, för inget skulle göra mig glad igen, liksom. Då kom det ett mail: Vad gör du imorgon? "Dör" kunde jag ju inte svara men jag var nog ganska nära. "Jag hämtar dig kl. 10"

Och vi skulle på fotspa, men så blev det inte för det visar sig att det finns fler människor i världen som kan vara lika förvirrade som jag. Och då finns det liksom bara en sak till vi är ruskigt bra på - loppisar! Och fika! Ok, vi är ruskigt bra på två saker då. Så vi drar förbi bakluckeloppisen utanför Lund, i jakt på en bankomat. Susar in på Statoil, hugger varsin kaffe och en toscabulle (så klart, fett och socker, det får en att må bra en solig lördag) och så ville vi ta ut pengar. Men nähä, det gick minsann inte för sig. Som om den smått trötte kassören på macken skulle få oss att vika från vårt mål. Nänä, inte då!

Så vi susade ner på stan. (Kikki hittar fantastiskt bra i Lund, till skillnad från mig, som hittar in men aldrig ut.)  Men det blev ingen bakluckeloppis. För vi hamnade på Esplanaden istället och där gick tre timmar väldigt fort. Lite för fort, faktiskt. Och med en extremt välfylld kasse med nya (för mig då) kläder och en jacka hängade över armen, så packade vi oss in i bilen igen.

En timme senare sitter jag i ösregn på ett tåg med Prins Valiant, på väg till Lund igen, för att gå på kräftskiva.

Så delmål i Planen - gör mer, av allt!

End-banner-mindre

Cool cats och röda soffor

Nu är det höst på riktigt-riktigt