Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Snart börjar något nytt

7-red6-red5-red4-red3-red2-red1-red

Nu är vi framme i Skogen igen.

Flera dagar med bara mys, vila, vänner och skratt. Som vi har längtat båda två. Det är tredje året nu som vi åker till Skogen och bara finns till. Och där vi har våra finaste vänner. Det där huset som är som hemma, där vi myser omkring i mjukisbyxor och fluffsockar och bara gör det som faller oss in. Och snart är det nytt år - igen.

Jag gjorde en spännande resa under 2015. Inte en sån där resa som kräver flygplan (jo, det gjorde jag ju också men det är inte de resorna jag pratar om nu). Jag tog en djup resa inåt under året. Jag tog tillbaka mitt liv. Jag slutade vara "bara" mamma och började ta ett steg till att bli mig själv igen. Fast en vuxen version av mig själv. En 40-årig version. En version där jag gör lite mer för mig själv. Och gör sånt som gör mig glad. Och som peppar mig. Och utmaningar. Ja, ni har ju hört talas om mina små utmaningar under hösten och snart är det dags att göra ändå fler utmaningar. Eller hur? Utan några utmaningar utvecklas man inte.

Ja, här ute i Skogen, här kan man tänka. Fundera. Planera. Börja dra i trådar och räta ut frågetecken. Det är precis det jag ska göra. Precis som varje år. Men denna gången ska jag snöa in ordentligt på något, något spännande, utvecklande, en utmaning. Vad det blir får vi se men just nu vilar vi lite ute i Skogen.

Nytt år på väg - jajakvinnsan, det blir bra det.

Leva livet och ny kalender

Merry Christmas