Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Söndagspussel

2016-05-20-17-30-38

Söndag. En bra dag för tankar, fixa saker och lägga nya planer. Inför den kommande veckan, inför de sista dagarna i månaden, inför framtiden. Planer, tankar, mindmaps, att-göra-listor, uppdatera kalendern.

Det är alltid så mycket att göra innan skolavslutningen, eller hur? Samtidigt har jag tagit på mig uppgiften att ordna present till klassföreståndarinnan, härligt med presenttankar och överraskningar. Och nästa helg ska jag även kryssa med Birka och Väninnan sen snart 30 år. Och under tiden har jag ett litet extraknäck som har gett mig svaret på den där frågan om nytt eget företag.

Ja, det är mycket nu och inte alltid lätt att hänga med men planering en söndag, det är en bra sak. Så glöm inte det, mina kära. Ta tid att sitta ner, lägga pusslet på plats och kanske välja en annan väg. Snart tar vi itu med den sista veckan av maj, sen är sommaren här på allvar.

Namaste!

Vardagsstunder

Laserbakis