Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Storhandla utan bil

2016-06-05-13-37-592016-06-05-13-38-32Det finns vissa saker som jag saknar med att inte ha bil. Som att storhandla. Gärna i lugn och ro.

Men det finns liksom ingen möjlighet om man inte har bil. Även om jag är duktig på att ta med mig min dramaten när jag vet att jag ska handla mycket eller tungt så ska det ju släpas hem lik för bankat. Och visst har jag hört radioreklamen om MatHem och visst har jag haft matkassar levererade till dörren men nu när jag lagt om mina matvanor så passar inte matkassarna längre. Det finns ett företag som har kommit på att alla inte vill äta fläskkött och kolhydrater men kassen är väldigt dyr för att få endast vissa matvaror. Så jag tog mig tid att läsa igenom hemsidan för MatHem ordentligt och hepp - hooked! 2016-06-05-13-39-00 Och som ni kan se så är det inte bara jag som gillade att få kassarna.

Vilken lycka! Rumla runt i lugn och ro bland alla varorna, hitta extrapriser och 2-för-1, välj en leveranstid som funkar för dig, öppna dörren och voila! Storshopping made easy!

Just nu har de även en Välkommen-ny-kund-rabatt så varför inte prova? Jag kommer i alla fall bli en stående kund och har börjat bygga på min "favoritlista" (toppenbra ju, så slipper jag leta upp de varorna hela tiden).

Så, söndagens tips alltså! Spara pengar, ryggen och bensin!

Happy shopping!

Jag älskar överraskningar

Ta det lugnt med vattnet