Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Ta det lugnt med vattnet

2016-06-01-17-08-182016-06-04-16-47-56Hej vattenfantaster!

Ta det lugnt med vattenflaskan i sommar! Jo, det är sant. För mycket vatten är inte bra för oss. Och jag som alltid druckit mycket vatten fick för första gången känna på hur det var att verkligen dricka för mycket här om dagen...

Fy vilken obehaglig känsla...

Först var jag fortfande törstig men jag kunde inte "dricka bort" det liksom. Sen blev jag yr, började vingla och hade svårt att fokusera huvudet. Och benen svullnade upp och var svåra att styra. Och ändå bara fortsatte jag dricka. Det gick inte att sluta. Sen kom illamåendet, det kändes precis som jag blivit magsjuk...

Som tur är fick jag stopp på det genom att lägga citron i min vattenflaska när jag kom hem. Annan smak och att jag fick i mig lite nyttigheter från citronen, gjorde att jag började känna mig lite bättre. Men benen var fortfarande påverkade. Nu, två dagar senare, börjar jag känna mig bättre. Jag har gjort smoothies för att få i mig nyttigheter utan att äta (för det är för himla svårt när det är så varmt) och mer citron i vattnet. Än så länge idag har jag bara druckit en och en halv flaska, alltså lite bättre i fas med mängden jag brukar dricka.

Så glöm inte - salter och mineraler dras ut av vattnet. Och i den här värmen behöver du ha alla tre. Så lägg lite vattenmelon, gurka, citron eller något annat gott i vattenflaskan och byt ut några glas mot en smoothie istället.

Stay safe!

Storhandla utan bil

Jag ger mig