Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Utmana dig själv

maxresdefault Hey y'all!

Så idag har jag en "ingen-yoga-idag"-dag. Det är viktigt med vila också. Som jag berättade igår så gör jag hemmaträning. Jag vill bara klargöra att jag inte håller på i timmar med min hard core yoga, ett eller två pass från Adrienes "30 days of yoga challenge", det är allt. Och det är den utmaningen som fick mig att ta mig upp på mattan igen.

Om nu någon mer vill utmana sig själv, så föreslår jag att ni kollar in den här tjejen! Jag fullkomligen älskar henne! För första gången under alla år jag har hållt på med yoga från och till, så har jag äntligen hittat rätt kombination för mig. Och en tjej som faktiskt visar hur man gör, jämfört med andra instruktörer jag tränat för. Hon är en inspiration, ett stort leende och jag har blivit beroende av hennes röst varje dag.

Jag vet vad många tänker nu: "Ja, det kanske funkar för dig men...." och låt mig bara få säga så här; Prova, vad har du att förlora? Och även om du aldrig stått på en matta innan, gör inget - Adriene har flera pass för nybörjare, för personer med ryggproblem, handledsproblem och allt!

Så utmana dig under 2016 - klicka in på länken till Adrienes hemsida där du kan hitta hennes Youtubekanal. Själv kommer jag hoppa på hennes webbaserade Yoga Boot Camp som hon ska starta 1 januari - yeay!!

Så blivande yogis, häng på! Yoga with Adriene

Namaste!

En läkarsekreterarblues

Hur går det med din diet-frågan