Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Orden kommer sakta tillbaka

Orden kommer sakta tillbaka

03.jpg

Orden har varit slut i huvudet. Jag har inte klarat av att få ner mina egna meningar i bloggen, allt har känts rörigt och förvirrat. Allt jag trodde var bra visade sig vara mindre bra, människor visade sina rätta jag och livet blev så där jobbigt så man bara vill gömma sig och komma fram igen när allt ordnat sig igen. I veckor gick jag som i en dimma och dagarna har flutit ihop till en enda lång mardröm. 

Men nu är hösten här, tröttheten är fortfarande lika påträngande och kroppen värker av för lite mental vila. Men orden börjar återvända och likaså längtan till bloggen. 

02.jpg

Jag har varit arg, jag är fortfarande arg. Jag brukar inte vara det, så det har tagit lite tid för mig att låta det sjunka in. Ett tag var det allt jag kände, hur arg jag var. Nu är det mer en tomhet som börjar ta plats. En längtan och en saknad. Men jag är inte redo att släppa greppet om ilskan riktigt än, kanske behöver jag lite fire in my belly för att orka. 

01.jpg
04.jpg

Jag längtar hem. Hem till Ön. Men jag får stanna där jag är. Inte frivilligt, inte utan tårar. Men orden börjar komma tillbaka. De som alltid varit min styrka, mitt svärd, min räddning. 

Det får räcka just nu. Att orden är tillbaka. Och bloggen. Bloggen är tillbaka igen. 

Oktoberbulle fyller år

Oktoberbulle fyller år

Att ha landat

Att ha landat