Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Oktoberbulle fyller år

Oktoberbulle fyller år

IMG_1005.JPG
IMG_1003.JPG
IMG_1004.JPG
IMG_1006.JPG
IMG_1002.JPG
IMG_0998.JPG
IMG_0999.JPG

Den här alltså. In all his glory! Det absolut bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. 

IMG_1007.JPG
IMG_1012.JPG
IMG_1011.JPG
IMG_1013.JPG
IMG_1010.JPG
IMG_1038.JPG

Jag känner mig sällan som mina 42 år. Förutom när min Kanelbulle fyller år. För varje år, funderar jag över hur jag kan vara mamma?! I år är jag mamma till en 11-åring?! Va? Hur gick det till? Vadå 11 år? 

Och nu har man inte barnkalas längre heller, när man är tweenie då vill man hellre bjuda bara några stycken och dra till bowlinghallen. Så det är klart vi gjorde det. Mamman fick också spela lite (speciellt efter hon fick kasta första klotet och börjar med en strike). Och så hamburgare och dricka, och alla knölade ihop sig runt ett bord och snackade. Och fnissade och mumsade. 

IMG_1023.JPG

Älskade liten, som äger mitt hjärta. 

Tack för att du valde mig, att bli din mamma <3

Om att jobba hemifrån

Om att jobba hemifrån

Orden kommer sakta tillbaka

Orden kommer sakta tillbaka