Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

När andras energier kräver

När andras energier kräver

IMG_1237.JPG
IMG_1238.JPG

Dags att outa mig själv! I all fall för alla er som inte har känt mig i tio år eller mer.  

Jag är en sån där högsensitiv.  

Jag tar åt mig av andras energier, jag ser saker som andra inte uppfattar. Jag letar tecken och reagerar kraftigt på tonen i någons röst. Jag överanalyserar, inte dig men mig. Jag kämpar dagligen med att inte visa mitt hjärta och alla mina känslor för dig, för den som sitter bredvid mig på bussen, de jag jobbar tillsammans med, och varje gång jag släpper in någon går det alltid åt två håll, antingen stannar du eller så flyr du.  

Och även om du flyr, så står jag kvar där, fast med ändå mer att överanalysera och vrida på för att förstå. För du kan välja, men det kan inte jag. Jag måste stanna i den kroppen jag har, med alla dessa känslor och alla dessa energier.  

Om du stannar, så har du en vän för livet. En som lyssnar, tröstar, kramar, öppnar sitt hem, visar alla råa känslor som bor inom mig själv.  

IMG_1236.JPG

Jag ser änglavingar i moln. Jag är högsensitiv och jag försöker lära mig att inte ta in allas energier. Jag försöker lära mig att begränsa mig, inte för att det är något fel på mig, utan för att jag ska orka. Att jag ska kunna rensa ut alla energier som stannat kvar i mig, från de som valt att lämna. 

Ett kapitel om dagen, från andra som är likadana som jag. En penna i handen, två hälsningar i boken som för mig tillbaka till mig själv. Stryka under, gå tillbaka, hitta vägar.  

Men inte för att begränsa mig, utan för att optimera mig och för att kunna vara den bästa versionen av mig som det bara går. Känslomässig, snurrig, glad och galen.  

Bara för dig, min vän. Tap in to my power! I will show you miracles ❤️ 

Årskrönika eller Vad hände egentligen 2016?

Årskrönika eller Vad hände egentligen 2016?

När hösten är som bäst

När hösten är som bäst