Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Now I decide

Now I decide

IMG_1185.JPG

Nu får det vara nog. Nu bestämmer jag mig bara. Så. Då var det gjort. Nu börjar jag om. Eller på nytt. Det är nog bara bättre, börja på nytt. Nytt liv. Låter det drastiskt? Kanske, men det är dags.  

IMG_1180.JPG

Vägskäl kan komma på olika sätt. Det kan vara en riktig väg som delar sig. Det kan bli ett tecken i himlen eller ett samtal. Det kan vara ett mail, ett leende eller en film som får en att tänka. För mig var det denna synen, ett möte i en mörk gränd (verkligen, jag menar allvar). Någon jag kände väl en gång i tiden. En vän. Från förr. Två barn som fann varandra igen.  

AF8AF88F-1E17-4226-A704-C2309A724AC7.JPG

Det var en bild från förr. Eller flera bilder från förr egentligen. Det var minnet av ett försvunnet svärd som snabbt ersättes av ett nytt innan Liten hann märka att det var borta. 

FullSizeRender.jpg

Så Day One, alltså. Ja.  

Nu orkar jag inte vara arg längre. Jag orkar inte vara ledsen längre. Jag orkar inte sörja mer. Jag orkar inte vara trött längre. Nu börjar vi om.  

Day One.  

Ny väg och nya planer (och planner)

Ny väg och nya planer (och planner)

Om att jobba hemifrån

Om att jobba hemifrån