Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Ny väg och nya planer (och planner)
IMG_1190.JPG

Hur gör du när du börjar om? Eller väljer den vägen ”less travelled” som det också kallas ibland. Brukar du passa på att ”börja om” då och då? När tankarna malt färdigt? 

För mig att nya planer lika med ny planner. Jag kastade mig ju över det här med Bullet Journal med hull och hår (fast jag redan gjort samma typ i flera år utan att ha ett namn på det). Och så tyckte jag den blev för liten och startade upp en ny. Och där någonstans tröt idéer och ork.  

IMG_1194.JPG
IMG_1195.JPG

Jag satt och tittade läste lite i en BuJo-grupp på fejjan och någon om Happy Planner. Så jag googlade så klart, det här lät ju kul. Lite ”förtryckta idéer” till min egen inspiration kommer tillbaka. Blev totalt nerkärad i denna, i format Big, jo, jag måste ha gott om plats, även om det är en stillsam vecka liksom. 

IMG_1189.JPG
IMG_1196.JPG
IMG_1197.JPG

Och idag kom den! Väldigt snabb leverans måste jag säga! Min nya sockersöta Me & My BIG ideas-Happy Planner.  

Så nu håller jag att färgkordinera in alla nya planer och idéer och klistrar så klistermärken här och där. Och snart ska jag våga rita lite mer i den och inte bara skriva text, för det ska ju vara en HAPPY planner, inte en kunde-lika-gärna-varit-en-vanlig-tråkig-almanacka ju!  

Men du, har du några tips? Hur startar du om din kropp, din hjärna och ditt liv? Vill du kanske hjälpa mig att planera in lite kuligheter?  

 

 

 

 

 

Inget samarbete med butiken, bara ett tips om någon blev nyfiken.

Om du vill beställa din egen Happy Planner så finns det många att välja på här  CiLiinpapers 

 

När hösten är som bäst

När hösten är som bäst

Now I decide

Now I decide