Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Malmöfrisör + Barnfonden = Sant!

Malmöfrisör + Barnfonden = Sant!

  Bild lånad från Headons hemsida

Bild lånad från Headons hemsida

Vissa saker gör mig så där extra varm om hjärtat. Som när företag tar sig an något fint projekt. Speciellt om det är den där lite osannolika kärlekshistorien. Som mellan en Malmöfrisör och Barnfonden.

För cirka fyra år sedan satte jag mig med käre sonen och sa att jag tyckte vi behövde bli faddrar. Självklart hade han ingen aning om vad det var men efter en stunds pratade höll han med om att det var en mycket bra idé. Jag pluggade, vi bodde i en überliten lägenhet, vi hade absolut inte mycket pengar men vi hade mer pengar och min son mer säkerhet, än många andra barn. Och jag tyckte det var viktigt att visa honom att även om vi inte kan köpa svindyra kläder eller åka på semester, så kan vi göra något för att hjälpa någon annan.

Så lillis fick bestämma. Och det blev en pojke i Kenya, ett år äldre honom själv. Alex.

Härom dagen kom ett medlemsmail från Barnfonden där det stod att en salong i Malmö tänkte upprepa förra årets hit och ha en dag där intäkterna går till Barnfondens arbete. Woho, mitt hjärta hoppade till lite!! Så jag in till Headons hemsida för att boka upp mig! Inte nog med att jag faktiskt förtjänar att få skämma bort mig med både klippning och färgning av håret (efter ett års hemmaklipp av topparna och färg köpt på köpcentrat), mina pengar går vidare till ett vackert samarbete. Och så passar det ju bra att få piffa till sig innan jag åker ner till Kreta igen och blir lite solbränd.

Så om du bor i närheten av Malmö, varför tar inte du också och bokar in dig? Eller knallar in och köper ditt schampo eller annan hårstyling just den dagen? Vi kan ju sitta där i varsin stol och snacka lite medan vi gör en bra sak samtidigt. Eller kanske vill du klicka dig in på länken och bli fadder själv?

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

 

 

 

 

 

Inlägget är inte sponsrat eller skrivet i samarbete med varken Barnfonden eller Headon. Jag bara vrålälskar deras engagemang!

Mitt liv får vänta lite

Mitt liv får vänta lite

Mitt lilla fejs och jag

Mitt lilla fejs och jag