Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Maria

Maria

upload.jpg

Oj, vilken lång bloggfrånvaro det blev. Men som hag skrev så fick mitt liv vänta lite, för annat kom i vägen. Som att jobba alldeles för mycket, stressova, lära sig leva med en CPAP-maskin och försöka hitta glädjen i ett jobb som drog musten ur mig. Nu har jag slutat på sjukhuset och försöker hitta en ny rutin till mitt nya liv, det där livet där jag måste lära mig att sätta gränser, göra nya rutiner och hitta min nya ordning.  

upload.jpg

Men det känns så bra. Att få starta "på nytt" när man redan levt i snart 42 år. Ja, så gammal blir jag snart.  

Det är inte alla som får chansen att följa sina drömmar. Eller jo, alla får chansen, det gäller att ha modet att säga ja. Jag har massa nya saker jag måste lära mig, massa nya saker som ska placeras in. Nya drömmar som ska sättas upp som planer och outforskade vägar.  

 Och jag ska bli brun av solen.

upload.jpg
upload.jpg

Och jag ska våga mer. 

upload.jpg

Och jag ska mingla mer. 

upload.jpg

Och jag ska hälsa på mitt träd. 

upload.jpg

Och jag ska se fler solnedgångar. 

upload.jpg

Och jag ska vara mer ärlig mot mig själv. 

upload.jpg

Och jag ska vara fin. Och tycka om mig själv. 

upload.jpg

Och han och jag, vi ska lära oss att leva ett tweenieliv.  

 

Ja. Maria. Det är jag, det. Och detta kommer bli den bästa versionen av mig själv. 

 

Maj, maj måne

Maj, maj måne

Mitt liv får vänta lite

Mitt liv får vänta lite