Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Maj, maj måne

Maj, maj måne

upload.jpg

Sista dagen på maj. Om två veckor är det sommarlov för Jonte och om tre veckor ska jag göra något jag aldrig gjort innan, jag ska vara borta från min son i 37 dagar. Jag vet, det är helt galet. Jag har aldrig varit borta så länge. Varken från honom eller från Sverige. 

37 dagar alltså. 

upload.jpg

Och jag ska hit igen. Mitt andra hem.  

upload.jpg

Och jag ska absolut åka hit igen. Till Matala, den mest udda lilla byn jag sett på länge! Jag lovar att visa fler bilder, jag har bara inte laddat över allt från kameran än. 

Men 37 dagar alltså. Så himla nervöst. Hjälp!

Jag har slarvat

Jag har slarvat

Maria

Maria