Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Jag älskar stilrent

Jag älskar stilrent

upload.jpg

Alltså jag är ju en sucker för snygga förpackningar och detta gillar jag! Stilrent som attan! Och en sån där rolig liten spiralkula i shakern istället för den där tråkiga insatsen som ofta finns med. 

Trevliga små saker det här. Det ska bli kul att se hur det går. Och nej, jag byter inte ut mat, ni vet min inställning till soppdieter och tramsiga "sluta-äta"-trender.  

upload.jpg

Och eftersom jag fortfarande kör med min extreeemt gamla yogamatta som jag för länge sedan tröttnat på men inte finner utrymme i budgeten för att köpa en ny (jag vet att det finns billiga, men ska man leva på sin matta så ska den vara sjukt snygg också) men med nästan löjligt liten kostnad hittade jag den här yogahandduken. Den ska även fungera som resematta, gummerad på ena sidan och frottéig på andra sidan. Och vips så blev det en ny-ish matta! 

Handen på hjärtat, var det någon som hakade på juniprogrammet? Idag kör vi dag 2, kom igen! 

Namaste

 

 

 

 

 

 

Detta inlägget är inte sponsrat av protein.se 

Another life

Another life

Jag har slarvat

Jag har slarvat