Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Årskrönika eller Vad hände egentligen 2016?

Årskrönika eller Vad hände egentligen 2016?

IMG_1680.JPG

Nej, mina vänner, jag har inte skrivit fel. Men självklart kommer jag inte göra en årskrönika på ett år som jag redan gjort en årskrönika på. 

Sanningen är att 2017 var ett helt horribelt år, inte ens värt att sammanfatta för det fanns inte speciellt många guldkorn, ärligt talat. Jag har nog aldrig sett fram emot ett nytt år så mycket som jag gjorde de sista dagarna i december.  

IMG_1665.JPG

Ett år med mer sorg än glädje och mer elände får man nog leta efter. Människor som lämnade oss alldeles för tidigt, brustna drömmar och krossat hopp. Tårar och mer tårar, trötthet och en enda lång kamp. Nej tack. Jag varken vill se tillbaka eller återuppleva det. 

Så, 2017 kommer vara året då allt ändrades och löften till mig själv blev viktigare än någonsin. Löften som redan börjat infrias.  

FullSizeRender.jpg

Så med ett sprakande fyrverkeri och öronbedövande knall, förklarar jag härmed 2018 i full gång istället! 

Två veckor in på detta nya år och jag har redan hunnit med att börja på ett nytt jobb, jag är härmed medicinsk sekreterare för hela Hjärtat på Capio i Lund. Stort, skrämmande, ofantligt roligt och den utmaning jag väntat på länge. 

Jag har fått rätt angående vår lägenhet och äntligen fått bevis för att jag inte är galen. En av våra väggar är fuktskadad in till isoleringen och spyr ut dåligheter i luften vi andas. Som tur är, har inte Jonte ärvt min mögelallergi, så den enda som påverkas är jag, med trötthet, huvudvärk och feber. Och detta har alltså hållit på sen i somras, och nu efter nästan sex månader har jag fått analysen klar som visade att det jag sagt, klagat över, anmält flera gånger, känt av i flera månader kommer resultera i att en hel vägg ska rivas. En yttervägg alltså. Och vi kommer evakueras. Och jag har bett om att inte behöva flytta in här igen.  

Så en stundande flytt är alltså på väg.  

IMG_1549.JPG

Men jag har lärt känna nya människor i december. Jag har hittat gamla vänner igen också. Och jag har dansat, skrattat, fått pepping, styrka och galna idéer. Det är så mycket planerat redan inför 2018, det ena roligare och galnare än det andra. Det är året då jag verkligen lyssnar inåt och låter mitt ”inte-bara-mamma”-liv få blomstra. 

IMG_1514.JPG

2018 alltså. Lets do this! Get up, show up and just live life everyday ❤️ 

Lets get this party started!

Lets get this party started!

När andras energier kräver

När andras energier kräver