Hi.

Welcome to my blog. A crazy mum with her crazy son and then there's the cat. Travels, tips, everyday things - all in a big warm blog.

 Hope you have a nice stay!

Lets get this party started!

Lets get this party started!

FullSizeRender.jpg

Att komma ut lite är alltid skönt, eller hur? Jag har tagit mig i kragen när det gäller den biten. Det har blivit en del nattsuddande och jag har äntligen uppdaterat min garderob från ”jag-har-en-dejt-med-min-soffa” till ”väninnan-sms:ade-jag-har-30-min-på-mig-innan-vi-sticker”.  

Och tänk så mycket roligt man kan få lära sig om man bara vågar ge sig ut lite. Allt från att Tinder är det nya, tantramassage ska man visst unna sig och man ska aldrig äta kött i Kongo för det kan vara från små barnhänder. Ja, allt detta och mycket mer, lärde jag mig under en och samma middag.  

FullSizeRender.jpg

Och tänk att det skulle ta 42 år innan jag hamnade på VIP-hyllan på en av Malmös inneställen, men ja, det har jag också fått uppleva. Dock tog orken slut vid halv tre på natten och jag hejdade en taxi och avslutade kvällen med den där dejten med min soffa. 

IMG_1240.JPG

Det är väldigt kul att våga lite mer. Att ta sig ur sin comfort zone. Läskigt men kul. Och visst kommer jag snubbla och vricka fötterna i klackarna jag försöker lära mig få i, och visst kommer soffan bli avis och gnällig, men just nu trivs jag. Med en fot hemmavid och en fot i höga klackar som vill ut och dansa.  

Watch out, world! Here I come! 

Årskrönika eller Vad hände egentligen 2016?

Årskrönika eller Vad hände egentligen 2016?